Wat is mooier Lefkas of Zakynthos?

Wat is mooier Lefkas of Zakynthos?

De Ionische Eilanden – waaronder o.a. Kefalonia, Lefkas en Zakynthos vallen – worden gekenmerkt door prachtige, soms dramatische kustlijnen en schitterende zandstranden. Zakynthos is wat ons betreft daarvan de duidelijke winnaar!

Wat is het mooiste eiland van Griekenland?

Santorini De meeste mensen zullen Santorini bestempelen als het mooiste eiland van Griekenland. Niet zo gek ook als je die picture perfect witte huisjes ziet met uitzicht op de koningsblauwe zee. Als er een van de eilanden idylisch en fotogeniek is uit dit top 5 lijstje, dan is het Santorini wel.

Wat is het mooiste Ionische eiland?

Het eiland Kefalonia is een ware parel in de eilandengroep. Het is het grootste en meest bergachtige eiland van de Ionische eilanden: er is maar liefst 1.100 meter aan berggebied te vinden!

Wat is het mooiste deel van Kreta?

Het zuiden van Kreta wordt een stuk minder bezocht dan het noorden en is juist daarom een prachtige bestemming om te bezoeken. Het landschap is ongerept, waardoor je hier de mooiste en rustigste stranden van het eiland zult zien!

Wat is de leukste plaats op Zakynthos?

De meest bekende en tevens ook de meest levendige badplaats van Zakynthos is Laganas. Dit dankt de plaats aan de hoofdstraat; deze is een aaneenschakeling van restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. In de zomer weten jongeren de badplaats dan ook goed te vinden.

Welke Griekse eilanden zijn het leukst?

Wat is het leukste eiland in Griekenland? 8 tips!

  1. Zakynthos, het leukste eiland in Griekenland voor wie op avontuur wilt.
  2. Rhodos, een perfect eiland als je wilt eilandhoppen.
  3. Kreta, het leukste eiland voor wie wilt partyen of juist vanalles wilt beleven.

Welk Grieks eiland moet ik kiezen?

Santorini, het leukste Griekse eiland voor wie op zoek is naar romantiek. Als je naar een romantisch Grieks eiland op zoek bent, dan is het kleine Santorini een geweldige keuze. Dit is echt zo’n honeymoon bestemming, al zul je er vanwege de prachtige witte huisjes en koepeltjes ook veel gewone toeristen tegenkomen.

Welk Grieks eiland is het goedkoopst?

St. Thomas – €14,9 miljoen. Dit eiland ligt in een gebied dat de Grieken als mythisch bestempelen, vooral omdat het er zo mooi is. Het is ruim 1,2 miljoen vierkante meter groot en nog onbebouwd.

Welke kant van Kreta is het warmst?

Temperatuur en het weer op Kreta Temperaturen boven de 35 graden komen regelmatig voor en soms kan het kwik zelfs stijgen tot boven de 40 graden. Het temperatuur record voor Kreta dateert al uit 1916. Op 29 juni van dat jaar werd in het centrum van Heraklion een temperatuur gemeten van liefst 45,7 graden celsius.

Waar kun je het beste zitten op Kreta?

Naast de bekende badplaatsen als Chersonissos, Rethymnon, Malia en Agios Nikolaos zijn er ook nog minder bekende, maar zeker niet minder mooie plaatsen op Kreta, zoals Elounda, Sitia, Agia Pelagia en Gouves waar u van een heerlijke vakantie kunt genieten.

Wat is leuker Argassi of Laganas?

Zoek je echt uitgaansgelegenheden en een bruisende strip, dan moet je zeker naar Laganas gaan, maar hou je van wat meer rust zijn Argassi, Kalamaki en Tsilivi de juiste badplaatsen waar ook genoeg te beleven valt.

Is Argassi leuk?

Argassi is een leuke (en drukke) badplaats op Zakynthos die 4 kilometer ten zuiden van Zakynthos-stad ligt. Argassi ligt in een mooie groene omgeving, het heeft een groot zandstrand dat uit meerdere kleine baaien bestaat. Het water is kristalhelder en ondiep.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top